Semináře – zpracování produkce 3

Semináře jsou zaměřeny na zpracování a odbyt masa a masných produktů na farmě, krátké odbytové řetězce, marketing a základní povinnosti zpracovatele. Účastníci se seznámí s provozem farmy, její historií, povinnostmi, které musí při zpracování a odbytu farmář splnit a také různými možnostmi odbytu svých produktů (prodej z farmy, odbyt přes maloobchod, prodejní automaty, farmářské trhy, společný odbyt, webové stránky apod.).

Semináře jsou určeny pro zemědělce, výrobce potravin, popř. jiné osoby, pracující pro hospodářské subjekty kategorie MSP (malé a střední podniky).
Organizační pokyny:
• kapacita každého semináře je omezena
• registrace jsou závazné
• čas konání semináře: 8:30 - 17:00
• občerstvení pro účastníky bude zajištěno
• registraci lze stornovat pouze písemně, a to nejpozději 4 pracovní dny před konáním semináře
• na akci je možné vyslat náhradníka, splňujícího definici účastníka
Informace o seminářích a registrace: Ing. Milan Kouřil kouril@masbranavysociny.cz

Plakát

Brožura (zpracování živočišné produkce, verze rok 2023)

Doporučený postup realizace zpracovny

Marketing, odbyt, cenotvorba

Možnosti odbytu masa

Požadavky na zpracovatelský prostor

Zpracovní vlastní produkce - checklist

Zpracování vlastní produkce - legislativa a požadavky